Casaments, Comunions i Batejos

Centre de flors

Casaments, Comunions i Batejos

En moltes ocasions el reportatge del casament, de la comunió o del bateig és un compromís, el desig dels pares, fins i tot pot acabar convertint-se en motiu de discussió.

La realitat és que després d'ensenyar el reportatge a amics i coneguts, l'àlbum o el dvd queden en un racó, oblidats i agafant pols.

És al cap de molts anys, quan es produeixen retrobaments amb antigues amistats, o quan els fills es fan grans, que el reportatge demostra el seu valor, i recupera els records d'un esdeveniment i el converteix en inoblidable.

 
Esdeveniments Esportius

Emoció a escala

Esdeveniments Esportius

L'objectiu del reportatge d'un esdeveniment esportiu és captar les emocions que genera l'esport, l'esperit de superació dels esportistes, l'esperit de competitivitat i transmetre-ho tot en les imatges.

Esports a l'aire lliure, en recintes tancats, en piscines, tots tenen diferents característiques però coincideixen en un nexe comú, en la superació personal de l'esportista.

 
Esdeveniments Socioculturals

Mercat | Lost & Found

Esdeveniments Socioculturals

Festes majors, Cercaviles, Correfocs, Fires medievals, Mercats al carrer. Tots aquests i molts més són esdeveniments en que les protagonistes són les persones i que es produeixen en entorns especials, envoltats de foc, de gegants, d'articles de segona mà, o que simplement semblen d'un altre temps.

El reportatge s'adapta a cada esdeveniment, reflectint l'essència del mateix, des dels grans espais fins el més petit detall.

 
Festes | Festivals

Tirant la canya

Festes i Festivals

Guardar els records de festes d'aniversari, retrobades de l'escola, institut o la universitat i sobretot publicar-los, aquests reportatges solen trobar el seu lloc en les xarxes socials, on es comparteixen les emocions viscudes.

En els festivals son importants el públic, el personal (staff) i els patrocinadors. Tots en la seva mesura fan possible l'esdeveniment i per tant han de ser presents en el reportatge.

 
Productes / Bodegons

Pulseres

Productes / Bodegons

La fotografia de producte esta orientada principalment a la decoració i a la publicitat, com son per exemple: els cartells, els catàlegs, les botigues virtuals, etc...

Es requereix una correcta identificació de la marca i de les principals característiques del producte.